İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
24 Ekim 2017

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Hastanemizde her yıl düzenli olarak verilen İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim, bu yıl 16.10.2017 tarihinde Hastanemiz personeline verilmeye başlandı.

Çok çeşitli dallarda verilen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi Hastanemiz çalışanlarının genelini kapsayan genel amaçlı bir eğitimdir. İSG Uzmanı Bilgehan ŞAHİN ve Mehmet ARKIN, İşyeri Hekimi Yrd. Doç.Dr. Hamit YOLDAŞ ve İlk Yardım Eğitmeni Keziban Türkan GEL tarafından verilen, çeşitli teknik, tıbbi, hukuki, yönetsel, beşeri ve psikolojik unsurlar, işe alım süreçleri, ücretler, sosyal hizmetler, çalışma saatleri v.b. gibi konuları kapsayan eğitimde Hastanemiz personeline bilgiler aktarıldı. Toplam 5 gün süren eğitimlerin ardından verilen ödüllerle İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi tamamlanmış oldu.
içerikgörsel.jpg