14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ
16 Kasım 2018

14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ

Hastanemizde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı tarafından düzenlenen Diyabet toplantısı, hasta ve hasta yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Öğretim Üyesi Doç.Dr.Esra Nur ADEMOĞLU DİLEKÇİ hasta ve hasta yakınlarına Diyabet hastalığı, hastalığın belirtileri, diyabeti olan hastaların nelere dikkat etmesi gerektiği yönünde bilgiler verdi. Ardından Diyabet hemşiresi Satı CAN, Diyetisyen Ezgi ERDEM ve Fizyoterapist Mehmet ARSLAN tarafından diyabet hastalarının günlük yaşamlarında uymaları gereken önemli konular anlatıldı. Hasta ve hasta yakınlarına eğitim sonrası katılım belgeleri verildi.

Diyabet hastalarımıza her ay düzenli olarak Diyabet Eğitimi verilmektedir. Hastanemizin İzzet Baysal EAH Facebook sayfasından gün ve saat takibi yapabilirsiniz.

DSC_8820.JPG         DSC_8828.JPG
DSC_8833.JPG         DSC_8837.JPG