Karmed Pacs Viewer Ayarları İçin Tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 27/10/2021

KARMED PACS WİEWER ÇALIŞMAYANLAR İÇİN  AŞAĞIDAKİ AYARLARIN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

C_4.rar Linkten İndirilen Rar dosyası klasöre çıkartıldıktan sonra içerisindeki Çıkartılan C_4 Klasörünün Bilgisayarım->Yerel Disk (:C ) diskinin içerisine kopyalanması gerekmektedir.
Çıkarma işlemi yapıldıktan sonra KrmdPacsViewer isimli dosyaya sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" alanına tıklanması gerekmektedir.
Bu işlemler bittikten sonra Google Chrome Tarayıcınızın arama çubuğuna parantez içerisindeki metni kopyalayıp popuplara izin vermeniz gerekmektedir.
(chrome://settings/content/popups)
popuppps.jpg