HASTANEMİZ HIMMS 6 İLE HİZMETE HIZ KAZANDIRIYOR
15 Aralık 2017

HASTANEMİZ HIMMS 6 İLE HİZMETE HIZ KAZANDIRIYOR

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Dijital Sistem üzerinden yürütülen, hem zamandan hem de kağıt israfından tasarruf sağlayan HIMMS 6 için gerekli çalışmalarımızı tamamladık.

Dijital çalışmalarımızı daha dinamik yönetmek adına, Klinik Medikal Bilgilendirme ve Strateji Belirleme Komitelerini oluşturduk. Hastanemizin dijitalleşme süreci için gerekli olan bütün donanımlar ve yazılımsal alt yapı sağlanıp, eksikler tamamlandı. Personele, sistem hakkında gerekli eğitimler verildi. Eğitimlerin sonuçları gözlemlendi ve eksik noktalar tespit edilerek, eksikler üzerine yeniden eğitimler planlandı. Düzenli aralıklarla komitelerimizce düzenlenen toplantılarla ve Hastane Yönetimimizin denetimleriyle sistemin işlerliği kontrol edilip aksaklıklar için çözüm odaklı çalışmalar yürütüldü. Sistemin daha da gelişmesi adına ileriye yönelik projeler geliştirildi. Bu meşakkatli süreç sonrasında bugün Hastanemize Sağlık Bakanlığından gelen Değerlendirme Ekibi yerinde incelemelerde bulundu. Eğitim hemşiremiz Merve KAYALIOĞLU’nun sunumuyla başlayan denetim, yataklı servis, yatış sekreterliği, eczane, MR gibi diğer hizmet alanlarının incelenmesiyle devam etti. Yapılan incelemeler sonrasında Sağlık Bakanlığı Değerlendirme Ekibi tarafından Hastanemiz HIMMS 6 için uygun görüldü.

Hastane Yöneticimiz Doç.Dr.Mustafa ŞİT, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bölgemize ve halkımıza en iyi hizmeti sunmayı ilke edindiklerini, sağlık hizmetlerinde zamanın önemli olduğunu vurgulayarak HIMMS 6 ile bu hedefe ulaştıklarını ancak önümüzdeki süreç içersinde daha da iyisi olmak adına HIMMS 7 yi hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca bu tür çalışmalarda ekip çalışmasının önemini vurgulayan Mustafa ŞİT çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarıma gösterdikleri emek ve özveriden dolayı ayrıca teşekkür ederim.dedi
2.JPG3.JPG

4.JPG5.JPG6.JPG