KURS DUYURUSU

Güncelleme Tarihi: 15/03/2018

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI KURS DUYURUSU

Hastanemizde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 02 Mayıs - 12 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru tarihleri 12 - 21 Mart 2018 tarihleri arasındadır.

Söz konusu kursa yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı ) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, http://khgm.saglik.gov.tr/DB/10/5122_sertifikali-egitim-p  duyuru ekinde bulunan başvuru formunu doldurarak  (Başvuru Formu” eksiksiz doldurularak, diploma ve kimlik fotokopisi ile) İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu:  Pervin TERZİ ATAMAN

Tel:   0(374) 253 4656 - 3646