YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

Güncelleme Tarihi: 05/05/2018

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

Hastanemiz bünyesinde 3.sü yapılan ve 12 Haziran’a kadar devam edecek olan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 02.05.2018 tarihi itibari ile başladı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice EFE BAYSAL YB Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına katılan kursiyerlere program ile ilgili kısa bilgiler verdi. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, Program Sorumlusu Pervin TERZİ ATAMAN, Birim Sorumlusu Yasemin ÇETİN, Özgül KONUK ve Eğitim Hemşiresi Merve KAYALIOĞLU’nun katılımıyla, tanışma ve bilgilendirmenin ardından başlamış oldu.

Hastane Yönetimi olarak bu kutsal görev için gönüllü katılım sağlayan tüm kursiyerlere başarılar diliyoruz.
fc65880a-f829-485f-b61d-9ea2d1e00539.jpg