İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DÜZENLENDİ
27 Haziran 2019

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DÜZENLENDİ

Hastanemiz bünyesinde düzenlenen 2019 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminin ilki geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin ilki bu yıl hastanemiz bünyesinde ve hastanemiz personelleri tarafından verilen eğitimlerle gerçekleştirildi. Çalışanlarımızın yoğun katılımıyla, A.İ.B.Ü Tıp Fakültesi Dekanlık binası Prof.Dr.Şahap KÜKNER Konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimler 2 gün boyunca sürdü. Eğitimci olarak katılan değerli hocalarımız ve alanında uzman eğitmenlerimizle, hastanemizde İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünün yaygınlaştırılması için eğitimlerimiz devam edecek.

Sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı oluşturma hedefimizle, sıfır iş kazası, sıfır meslek hastalığı dileklerimizle tüm personelimize iyi çalışmalar dileriz.

HASTANE YÖNETİMİ

emre.jpg