EMEKLİ PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR PLAKETKERİ TAKDİM EDİLDİ
23 Şubat 2022

EMEKLİ PERSONELLERİMİZE TEŞEKKÜR PLAKETKERİ TAKDİM EDİLDİ

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2019 - 2021 yılları arasında emekliliğe ayrılan personellerimize, Başhekim Doç. Dr. Muhammed Nur ÖGÜN, teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Hastanemiz Müdürü Raif TEMEL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice EFE BAYSAL ve ekiplerinin hazırladığı törene, Başhekim, Başhekim Yardımcıları, Müdür Yardımcıları ve emekli olan 18 personel katıldı.

Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Başhekim ÖGÜN; ‘’Hastanemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı, hem şahsım hem de hastane personelleri adına sizlere teşekkürlerimi sunarım. Emeklilik hayatınızın aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum. Hastanemize öyle güzel hizmetler verdiniz ki kurumumuzun kapılarının sizler için her zaman açık olacağını bilmenizi istiyorum" dedi.